VERHUUR FEESTMATERIAAL

                     ROUTE BESCHRIJVING

 
 FEESTMATERIAAL   SPRINGKASTEEL   TENTEN   FEESTORGANISATIE   FOTO REALISATIE   ROUTE   INFO AANVRAAG   BELANGRIJKE INFO    JOBS

 

 

PARENOR    

JOOSTRAAT 6  8750 ZWEVEZELE   

TEL : 051 / 61 13 76  GSM: 0476 / 26 19 82

Email: ceremonie.christine@telenet.be  

 

Route beschrijving:

 

-Komende van de E403 (A17) richting Kortrijk afslag Lichtervelde rechts richting   Koolskamp. Aan eerst volgende lichten links. Over UNIFROST  1ste straat op je rechterkant de Joostraat.

-Komende van de E403 (A17) richting Brugge afslag Lichtervelde links richting Koolskamp. Aan eerst volgende lichten links. Over UNIFROST  1ste straat op je rechterkant de Joostraat.

- Komende van Lichtervelde einde de markt van Zwevezele rechts  richting Koolskamp volgen. In die straat splitsing links nemen. Daarna eerste straat links Joostraat.

- Komende van de baan Brugge - Kortrijk ( N50 Hillesteenweg) aan lichten de Bruggestraat nemen naar centrum. Eind de straat aan de kerk links en dan terug eerste straat rechts.  In die straat splitsing links nemen. Daarna eerste straat  links Joostraat.

-Komende van de E40 neem je afrit Beernem vervolgens richting Wingene om eens in Wingene gekomen de richting Zwevezele te volgen. Aan de lichten 20m over de kerk van de Hille die je op je rechterkant tegenkomt neem je links. Aan de volgende lichten neem je dan rechts naar het centrum. (pas op voor de 30 km borden). eind deze straat ( Bruggestraat) sla je links af en eerste straat terug rechts richting Koolskamp. Aan de splitsing volg je links mee . Nu neem je de 1ste straat links dit is de Joostraat.

-NB: NEEM STEEDS DE JOOSTRAAT MET DUBBELE O. Langs dezelfde baan komt u nog een straat met die naam tegen maar met een enkele O deze is gelegen op het grondgebied Koolskamp niet in Zwevezele.